Dameskledij
voor de echte fashionista

Voor unieke dameskledij in Hasselt moet je bij So Sweet zijn. Elke Zwakhoven verwelkomt je graag in deze gezellige zaak en stelt een unieke outfit voor je samen.

Van S tot 3 XXXL

Of je nu een maatje S hebt of een grotere maat, bij So Sweet past alles perfect! Elke geeft je stijltips of truukjes die bepaalde zaken accentueren of net camoufleren. Eén ding is zeker, de kledij van So Sweet voelt altijd aan als een tweede huid! Je kan de vintage geïnspireerde dameskledij vlot mixen met modernere stukken uit de collectie. Breng zeker eens een bezoekje, grasduin rustig door de kledingrekken, combineer naar hartelust in één van de twee pashokjes en kies jouw favoriete combo uit.

Originele kwaliteitsmerken

So Sweet is uniek. Zowel wat het concept als wat de collectie betreft. Elke Zwakhoven heeft in haar winkel een ruim assortiment aan jassen, kleedjes, bloezen, rokken en broeken. En ook voor schoenen en accessoires ben je hier aan het juiste adres! Je vindt hier de kwaliteitsmerken Collectif, Hell Bunny, Voodoo Vixen, Atmos Fashion, Smashed Lemon, broeken van Pierre Cardin en nog veel meer. En heb je zin om tussen de pasbeurten door even een koffietje te drinken? Neem dan plaats in het gezellige koffiehoekje.